Stomatologie generala - reabilitare orala completa si complexa estetica

Prima etapa este igienizarea profesionala a cavitatii orale, urmata de recuperarea resturilor dentare si extragerea celor considerate a fi irecuperabile. De remarcat ca in stomatologia moderna aproape orice unitate dentara poate fi recuperata. Urmeaza tratarea cariilor simple si complicate urmate de interventiile chirurgicale (extractii, chirurgie endodontica, chirurgie parodontala, implantologie-daca este cazul). Se poate include si o etapa ortodontica daca este necesar. In final este etapa protetica care va reprezenta si finalul tratamentului. Practic o astfel de reabilitare poate usor sa se intinda pe parcursul mai multor luni si din acest motiv si necesarul de timp este mare.

 

Un medic care trateaza un astfel de caz trebuie sa cunoasca destul de bine fiecare dintre specialitatile stomatologiei. Medicul trebuie sa posede a imagine de ansamblu a intregului caz, sa poata sa conceapa un plan de tratament individualizat si in final sa urmareasca mentinerea rezultatelor pe termen indelungat. Toate acestea necesita extrem de multa experienta clinica precum si multe cunostiinte teoretice si practice.

Stomatologia generala este specialitatea medicala dentara care trateaza totalitatea afectiunilor stomatologice, ocupandu-se in general cu tratamentele de reabilitare orala completa si complexa. Include aproape  disciplinele stomatologice, printre care si estetica dentara.

Reabilitarea orala complexa si completa urmareste in primul rand conceperea unui plan de tratament care reface complet functiile pierdute ale aparatului dento-maxilar (in special masticatia si estetica) si care urmareste mentinerea pe termen lung a rezultatelor tratamentului.

                 © 2017 Totate drepturile rezervate Centrul Stomatologic Moga

                           Contact

              Strada Septimiu Albini, Nr. 23  ap. 5 Cluj-Napoca, 400457, Cluj, Romania

              Programare telefonica (+40) 0740 000 767, (+40) 0731 910 742, 0364 157 885

              Email: office@centrulstomatologicmoga.com

 

      Program de lucru:

Luni - Vineri                     16:00 - 20:00

Sambata - Duminica                 Inchis